به گزارش خبرگزاری مهر، محمد ابویی در جمع کارشناسان قرآنی مناطق شهر 22 گانه شهر تهران افزود: در کنار همکاری همه جانبه با مساجد، حسینیه ها و تکایا قصد جذب مخاطبان و تشکلهای خاص در این مراکز را نداریم. بلکه کانون یا انجمن دینی فرهنگسرا باید با رویکرد جذب مخاطبین جدید شکل بگیرد و ما بتوانیم در این رهاورد بسیاری از اقشار به ویژه جوانان را با موضوعات دینی پیوند بزنیم.
وی اظهار داشت: باید از انحرافاتی که به خاطر نبود شبکه های دینی پویا ا یجاد می شود جلوگیری کنیم و گرنه انتقال بی هدف مخاطبان سایر اماکن مذهبی برای خالی نبودن عریضه به هیچ وجه قابل قبول نیست.
رئیس مرکز تشکلهای اجتماعی با اشاره به تصویب و ابلاغ برنامه های توسعه ای تشکلهای اجتماعی توسط سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران افزود: سازمان در پی ایجاد 66 کانون در منطقه ای با اتکاء به قرآن، معارف اسلامی، نهج البلاغه و سایر موضوعات اندیشه اسلامی است و این تنوع موضوعی به خاطر آن است که به سلایق مختلف احترام گذاشته شود.
ابویی تاکید کرد: بندگی خدا در جهان بینی اسلامی به معنی انزوا نیست و زهد اسلامی کناره گیری از مواهبی است که انسان را از همراهی جامعه جدا می کند نه اینکه زهد به معنای جدا شدن از جامعه باشد.
نظر شما